Klientët

Megatek, klient i Idea Audit

megateksa.com

Hipermarketi i vetëm i llojit “Bëje vetë” në Shqipëri, prej Dhjetorit 2009, me 62.000 produkte në një destinacion të vetëm. MEGATEK shërben në 7 ditë të javës, në shitje me pakicë dhe shumicë, në dyqan dhe online. Nga Dhjetor 2019 jo vetëm në Shqipëri por dhe në Kosovë.

Posta TNT, klient i Idea Audit

tntexpress.al

T.N.T EXPRESS ALBANIA operon në Shqipëri që nga viti 1995, duke ofruar shërbime postare të ndryshme, dërgesave derë më derë, shërbime të agjensisë doganore, etj. të ngjashme, me një staf profesional, me një numër të madh automjetesh dhe me një rrjet mbulimi në të gjithë territorin e Shqipërisë.

lufra.al

Fabrika e përpunimit të qumështit “Lufra” operon në Shqipëri që në vitin 1992. Çdo ditë sjellin në tryezat e konsumatorit produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

ujidukat.al

Dukat është një kompani e krijuar në vitin 2017, pjesë e një kompanie të konsoliduar prej mbi 27 vitesh në treg siç është Lufra. Misioni kryesor është të kujdeset për shëndetin e konsumatorëve duke ofruar cilësinë maksimale të ujit, të paprekur siç është krijuar nga natyra.